За нас

Архитектурата е важна част от културната ни история, а сега се фокусираме върху създаването на уникални и красиви фасади. Ние разбираме желанието на архитекти, дизайнери и инвеститори да имат индивидуални решения за външния вид на сградите. Нашата цел е да предоставим нови възможности за реновация на стари сгради и изграждане на нови с помощта на нашите иновативни технологии и декоративни профили.

Ние предлагаме широка гама от уникални профили за екстериор и интериор, включително колони, капители, капаци, арки и много други. Тези профили са създадени с внимание към детайлите, за да придадат на вашата сграда елегантен и индивидуален вид. Разполагаме както със стандартни модели от нашия каталог, така и с възможността да предложим модели, специално разработени за вашата конкретна сграда.

Фасадни декоративни профили

Нашата фирмена политика се основава на три основни принципа – ефективност, точност и дълготрайни взаимоотношения с клиентите. Ние произвеждаме висококачествени продукти и вземаме под внимание сроковете на нашите клиенти и инвеститори. Ние се стремим да бъдем ваш партньор до край, осигурявайки ви индивидуално внимание и решения, които отговарят на вашите най-ексцентрични желания.

Нашите продукти са леки фасадни елементи с декоративни и изолационни свойства. Те са подходящи за всякакви типове сгради – независимо дали са нови или стари. Нашите профили, произведени от стиропор с висока плътност, осигуряват много ниска топлопроводимост и издръжлива обмазка, която издържа на всякакви времеви условия. Те не се влияят от вода, влага, скреж, UV лъчи и високи температури. Също така, те са еластични и не се влияят от земетресения или движение на сградата. Продуктите ни не се напукват през студените сезони и не се деформират или размекват през топлите. Те са съвместими с физическата структура на сградата, позволявайки й да диша, и могат да бъдат боядисвани с всички типове бои, които не са разтворими.