начало / Продукти / Архитектурни фасадни профили

Архитектурни фасадни профили

FDP Ви предлага богата гама от архитектурни фасадни профили, подходящи за всякакъв тип сгради – хотели, обществени сгради, жилищни обекти и др. Декоративните профили намират своето приложение при реновацията на стари сгради, но също така и в есктериорния дизайн на новото строителство.  

За изработката на фасадната декорация използваме както експандиран полистирен (EPS) с висока плътност, така и екструдиран полистирен (XPS, познат още като фибран), което придава топло-изолационни качества на профила. Върху всеки декоративен фасаден профил се нанася повърхностен слой от еластично полимерно покритие, което защитава продукта от външни атмосферни влияния (скреж, влага, UV-лъчи и др.) и му придава завършен и естествен вид. Този тип технология не натоварва товароносимостта на сградата, значително улеснява монтирането на профилите и не на последно място – намалява транспортните разходи. При необходимост, нашите фасадни профили биха могли да се боядисат с всякакъв тип влагоустойчиви бои.

Наред със стандартните модели, изложени в продуктовия ни каталог, имаме възможността да Ви предложим и фасадна декорация, специално разработена за Вашата сграда. Освен това, екипът ни е на Ваше разположение относно консултации по дизайна, изработката и монтажа на фасадата, както в офиса ни, така и директно на Вашия обект. Наша цел е да бъдем надежден партньор и да предложим високо качество на обслужване преди, по време и след изработката на Вашата фасадна декорация. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!

Изработено от: StudioKA3.com | WebArtGraphic.com | CMS: FlexCont
Back To Top